crushed on nashi pears

nashi pears

Golden slices of nashi pears topped onto rough-skinned walnut nashi caramel jar cakes. I´m totally crushed on this combination. You can serve the cake in the jar or make it a gift. It´s so easy.

Give it a try and let me know how they came out.

♥ ♥ ♥

Goldene Scheiben von Nashi Birne, dekoriert auf Walnuss Nashi Caramel Küchlein, im Glas. Ich bin total verrückt nach dieser Kombination. Die Küchlein können im Glas serviert werden oder sind ein ideales Geschenk.

Schreibt mir doch einfach, wie sie bei Euch geworden sind.

Das deutsche Rezept findet ihr hier!!!

nashi pears
nashi pears

nashi pears

walnut nashi caramel jar cakes

Ingredients:
(4 jars á 290 ml)

75 g soft butter

60 g sugar

vanilla extract
2 teaspoons cocoa
1 egg
100 g flour
50 ml milk
1/2 tablespoon baking powder
50 g ground almonds
1/2 nashi pear
4 tablespoons coarsely chooped walnuts
caramel toffee sauce

Directions:

Preheat oven to 350°F . Grease the jars and sprinkle with ground almonds.
Cut Nashi pear into small cubes. Beat soft butter with sugar until fluffy.
Stir in vanilla extract and egg. Combine cocoa with flour, baking powder and the rest
of the ground almonds and mix under the butter mixture, alternating with the milk.
Add cubed nashi pear and fill up the glass jars half way with the dough.
Sprinkle each jar with 1 tablespoon walnuts and 1 tablespoons caramel sauce.
Bake the uncovered jars for about 40-50 minutes.
After baking cool on a wire rack.
Optional decorate with glazed nashi pears.

nashi pears

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