Post aus meiner Küche – Part 2… Advent, Advent, ein Lichtlein brennt… Endlich ist es mal wieder soweit, “Post aus meiner Küche”. Kulinarische Päckchen nehmen ihre Reise auf und finden ihren Weg zu backwütigen Naschkatzen. Auch ich habe wieder einmal ein schokoladig-leckeres Paket auf die Reise geschickt. Meine liebe Tauschpatnerin Ruth, durfte sich über Black and White Double Chocolate Chip Cookies und Giotto Crisp Balls freuen.
Ruth dagegen überraschte mich mit einem riesigen Weihnachtspaket vollgepackt mit wunderbar-leckeren Plätzchenvariationen. Von schwarz-weiß Gebäck, über Engelsaugen fehlte es an nichts und ließ mein Plätzchenherz höher schlagen.
Ich wünsche Euch einen wunderschönen 1. Advent…
Das deutsche Rezept für meine Black and White Double Chocolate Chips findet ihr hier!!!
Das deutsche Rezept für meine Giotto Crisp Balls findet ihr hier!!!
♥ ♥ ♥
December!!! Finally delicious packages are on their way to chocoholics all over the planet. “Post aus meiner Küche” takes place again and I´m at it. For my swap partner Ruth, I baked some delicious Black and White Double Chocolate Chip Cookies and some Giotto Crisp Balls. Ruth surprised me with a huge selection of all kind of cookies. Soooooo delicous…
Have a wonderful day…
Giotto Crispy Balls
(inspired by Sweet Dreams Magazin)
(for 25 balls)
Ingredients:
(for the dough)
90 g flour
1/2 teaspoons baking powder
1 egg (size s)
35 g cornstarch
40 g sugar
1 teaspoon vanilla extract
1 pinch salt
(for the filling)
25 Giotto´s or any kind of candy
50 g chopped hazelnuts
50 g milk chocolate
Directions:
Knead all ingredients for the dough to a smooth dough-role,
fold into plastic wrap and refrigerate for about 60 minutes.
Preheat oven to 390°F. Line cookie sheet with baking paper and set aside.
Cut role into 25 slices and roll out to flat circles.
Place one Giotto on each circle, cover Giotto evenly with the dough and roll to balls.
Dip Giotto balls into chopped hazelnuts and place onto cookie sheet.
Bake for about 15 minutes.
In the meantime melt chocolate in a water bath or microwave.
After baking let crispy balls cool down on a wire rack.
Drizzle chocolate over Giotto Crispy Balls, let dry and
enjoy…
Dina
they look yummy!
Miss.Tammy
Ich könnte Deine Bilder stundenlang ansehen!! Einfach traumhaft.
sabrinasue
Hi Tammy!
Du bist die Beste!!! Dankeschön!!!
LG Sabrinasue;-)