Caramel Pecan Buchteln, I love them you can enjoy them hot or cold. Fluffy dough topped with nutty caramel sauce, turnes your world upside down:-) But the best about them, after an annoying week, you lose all your stress by kneading the dough, punching it trough the kitchen:-) The more you knead, the better the dough is going to be. A new way of baking with love;-)
(recipe inspired by LECKER Bakery magazine)
♥ ♥ ♥
Buchteln ich liebe sie, heiß oder kalt – sie sind immer gut zu Dir.
Das beste an Buchteln ist allerdings das Teigkneten. Nach einer anstrengenden Woche, kann man ganz leicht Aggressionen abbauen. Je stressiger die Woche, umso besser der Teig, so funktioniert das bei mir. Eben mit Liebe gebacken;-) Luftiger Teig mit einer Nuss – Karamell Soße, und das Wochenende ist gerettet:-)
(Rezept inspiriert durch LECKER Bakery Magazin)
Das deutsche Rezept für meine upside down Buchteln findet ihr hier!!!
sabrinasue
It looks yummy and it tastes unbelievable good. Give it a try. You´re gonna love it:-)
Laura Dembowski
Super creative and yummy looking! All the gooey pecans and caramel looks wonderful!
Soria Pastry Addict
it looks delicious ! thanx for the recipe
sabrinasue
😉 Thank you;-)
Mrs Deer
Just perfect this dough! I love the design of your recipes!
sabrinasue
Thank you!!!;-) You´re so nice;-)
SHELIKES
Wieso kannte ich deinen tollen bisher noch nicht?!?! 😀 Das hat sich heute nun geändert!^^
sabrinasue
Danke!!! Der 1. deutsche Kommentar!!! Ich freu mich;-)
Nizz
yummyy 😀
sabrinasue
😉 Yes it is:-)